CDKidz, met dansers in de leeftijd van 10 tot 15 jaar, wint in een sterk deelnemersveld met 16 deelname teams. FOTO: CDD.
CDKidz, met dansers in de leeftijd van 10 tot 15 jaar, wint in een sterk deelnemersveld met 16 deelname teams. FOTO: CDD. (Foto: )

CDD kan naar finale van World of Dance in USA

  Sport

De prestaties van de 2 demoteams van Cardo Dance Department zijn overweldigend. Zij hebben afgelopen zaterdag 7 maart de internationale danswedstrijd gewonnen van World of Dance Antwerpen in het Trix Theater in Antwerpen.

VELDHOVEN - Een bijzondere prestatie, aangezien de teams van Cardo Dance Department alle deelnemers aan de wedstrijd achter zich aten en in beide categorieën de 1e plaats weten te behalen.

Het team CDKidz, met dansers in de leeftijd van 10 tot 15 jaar, danst in Antwerpen in de Junior Division, onder 18 jaar en wint in een sterk deelnemersveld met 16 deelname teams.

The CDK wint de Upper Division, boven 18 jaar en lat daarbij 20 teams achter zich. Eerder dit seizoen heeft het team ook al de World of Dance wedstrijd in Eindhoven gewonnen en behaalt met hun nieuwe choreografie 'the perfect' schone! Dat is de hoogst haalbare score van alle juryleden.

Natuurlijk zijn Cargo Dance Department supertrots op de dansers en op choreograaf Sergio Reis die met zijn beide choreografieën hoge ogen weet te gooien, bij jury èn publiek

Overigens... Met het winnen van World of Dance Antwerpen hebben beide teams zich geplaatst voor de finale van World of Dance in Los Angeles, Amerika.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden