Jong en oud zijn zondag 29 september van harte welkom bij GVAC in Veldhoven. FOTO: Stock Jurgen van Hoof.
Jong en oud zijn zondag 29 september van harte welkom bij GVAC in Veldhoven. FOTO: Stock Jurgen van Hoof. (Foto: Jurgen van Hoof)

Jaarlijkse grote GVAC wandeltocht

  Sport

Ieder jaar aan het einde van het zomerseizoen, organiseert GVAC haar jaarlijkse grote wandeltocht. Zo ook dit jaar en wel op zondag 29 september kan er gelopen worden in het buitengebied van Veldhoven en maar liefst op 5 verschillende afstanden.

VELDHOVEN - Jong en oud zijn die dag hartelijk welkom aan de Knegselsedijk 40 op het atletiek complex. Alle wandelroutes zijn uitgezet in het gebied Steensel, Knegsel en Oerle, en de afstanden die gelopen kunnen gaan worden zijn 5, 10, 15, 20 en 25 km. De 5 km speciaal voor senioren en/of gezinnen met kinderen. Overige afstanden zijn meer voor de geoefende loper. Vertrek en aankomst zijn altijd in de kantine van GVAC, Baan 7 genaamd.
Deelnemers kunnen starten vanaf 08.00 uur tot 11.00 uur voor de 20 en 25 kilometer, tot 12.00 uur voor de 10 en 15 kilometer. Voor de korte route kunnen zij tot 13.00 uur starten. De routes zijn met pijlen uitgezet, maar bij de start is ook een duidelijke routebeschrijving te verkrijgen. Onderweg zijn op alle routes drankposten of rustpunten voorzien.
Deelname aan de wandeling kost 2,00 euro. Leden van erkende atletiek- en wandelverenigingen betalen slechts 1,00 euro, op vertoon van lidmaatschapskaart Sluiting inschrijfbureau om 17.00 uur. Kantine sluit uiterlijk om 18.00 uur.
Alle lopers zijn zondag 29 september van harte welkom.

Meer berichten