Zaterdag 24 augustus jongstleden is de nieuwe LED-verlichting feestelijk in gebruik genomen.
Zaterdag 24 augustus jongstleden is de nieuwe LED-verlichting feestelijk in gebruik genomen. (Foto: )

VLTC kiest voor duurzame LED-verlichting

  Sport

Tennisvereniging VLTC beschikt sinds half juli over 10 all-wheather banen met LED-verlichting. In het kader van de duurzaamheid én om het speelplezier voor haar leden te vergroten, heeft VLTC de conventionele verlichting vervangen door LED. Een investering die de club doet voor de toekomst.

VELDHOVEN - Tijdens het steunpilarenfeest – een jaarlijks feest om alle vrijwilligers, sponsoren en partners van VLTC te bedanken – op zaterdag 24 augustus jongstleden is de nieuwe LED-verlichting feestelijk in gebruik genomen. Aan Wethouder Rooijakkers van de gemeente Veldhoven de eer om de verlichting voor de allereerste keer symbolisch te ontsteken.

Het voordeel van de nieuwe verlichting is dat de lichtopbrengst op de banen veel beter is én, zo benadrukt wethouder Rooijakkers ook, de verlichting bovendien duurzamer is vanwege het lagere energieverbruik en de langere levensduur.

VLTC gaat ervan uit dat er weer heel veel gezellige en sportieve wedstrijden gespeeld gaan worden met dit nieuwe licht. Wie dit ook eens wil ervaren, is welkom voor een proefles tennissen. Stuur daartoe een mailtje naar onderstaand e-mailadres

info@vltcveldhoven.nl.

Meer berichten