Groot en klein, jong en oud verschijnen aan de start van de diverse lopen tijdens Meerhoven24 in Meerhoven. FOTO: Bert Jansen.
Groot en klein, jong en oud verschijnen aan de start van de diverse lopen tijdens Meerhoven24 in Meerhoven. FOTO: Bert Jansen. (Foto: Bert Jansen)

Meerhoven toont betrokkenheid met Meerhoven24

  Sport

Van de redactie

Meerhoven24 vindt zaterdag 7 en zondag 8 september plaats. Tijdens het evenement is er een foodcourt, diverse kinderactiviteiten, demonstraties en optredens van artiesten.

MEERHOVEN - Meerhoven24 is een bijzonder loopevenement in de gelijknamige wijk in Eindhoven. Sinds 2010 lopen ieder 2e weekend van september maximaal 25 teams in estafettevorm gedurende 24 uur, met ieder jaar een ander thema, om zo veel mogelijk ronden af te leggen. Naast de in- en ontspanning - los van de estafetteloop maken diverse andere lopen onderdeel uit van deze 24 uur - is het evenement opgezet voor de wijk en hebben de organisatie en deelnemers zich verbonden aan Make-A-Wish Nederland.

Programma

Tijdens het weekend is er meer te beleven dan alleen maar hardlopers langs zien komen op het parcours. Natuurlijk maakt dit een belangrijk onderdeel van deze dagen uit, maar ook voor volwassenen en kinderen is veel te beleven. Zo treden diverse artiesten belangeloos op, en zijn er het hele weekend leuke optredens. Het volledige programma is overzichtelijk te raadplegen op de ondertaande website van Meerhoven24.
En het leuke? Het is (bijna) allemaal gratis en waar wel voor betaald moet worden, wordt geschonken aan Make-A-Wish.

Foodcourt

Ook dit jaar beschikt Meerhoven24 weer over een heuse foodcourt. Zowel op zaterdag 7 als zondag 8 september zal er een grote variatie aan etens- en drinkenswaren aangeboden worden. Van puur Hollands tot zeer exotisch... Wie dat aanspreekt, die moet op zaterdag 7 september echt een bezoek aan Meerhoven24 brengen. Van heerlijke ijsjes, frietjes, worstenbroodjes naar Indonesisch, Surinaams, Duits en Turkse gerechten. Lekker kiezen of van alles proberen. Het mooie is dat met het vullen van de hongerige maag bij iedere hap ook een gedeelte van een bijzondere kinderwens in vervulling gaat komen. Hoe voedzaam is dat!

.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden