Komend jaar organiseert KiKa voor het eerst de Two Oceans Marathon in Kaapstad! FOTO: Pixabay
Komend jaar organiseert KiKa voor het eerst de Two Oceans Marathon in Kaapstad! FOTO: Pixabay (Foto: )

Voor KiKa lopen in Kaapstad

  Sport

Komend jaar organiseert KiKa voor het eerst de Two Oceans Marathon in Kaapstad! Een unieke kans om de marathon droom te realiseren én een directe bijdrage te leveren aan baanbrekend onderzoek naar kinderkanker.

VELDHOVEN - Marathon-liefhebbers hebben keus uit een waanzinnig aanbod aan marathons die ze in 2020 kunnen lopen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Met Run for KiKa Marathon delen deelnemers een fantastische ervaring met een grote groep enthousiaste runners.
De Two Ocians Marathon is Kaapstad is misschien wel hét pareltje van het aanbod. Deze ultra-marathon van 56 km, die langs zowel de Indische als de Atlantische oceaan loopt, is een absolute must voor de hardloopliefhebber die van een stevige uitdaging houdt. Lopend over één van de meest spectaculairste kustwegen ter wereld, komen de ogen niets te kort! En dat sleept deelnemers er zeker doorheen. Is de 56 km net iets te ver? Geen probleem! Deelnemers kiezen dan de halve marathon.
Oók de Two Ocians Marathon in Kaapstad lopen? Deel uitmaken van een geweldige groep? Een directe bijdrage leven aan baanbrekend onderzoek naar kinderkanker? Wees er dan snel bij!
Voor meer informatie en inschrijvingen zie onderstaande website

www.runforkikamarathon.nl/inschrijven

Meer berichten