De Metzpoint jeugdleden Indy van den Boom, Aïsha Sleddens, Tessa van der Meer en Quinty Finkenflügel (vlnr) gaan in oktober Nederland vertegenwoordigen tijdens het junior WK padel in Spanje.
De Metzpoint jeugdleden Indy van den Boom, Aïsha Sleddens, Tessa van der Meer en Quinty Finkenflügel (vlnr) gaan in oktober Nederland vertegenwoordigen tijdens het junior WK padel in Spanje. (Foto: )

4 jeugdleden naar WK!

  Sport

VELDHOVEN - Jeugdbondscoach Ewan Watson van de Nederlandse Padel Bond heeft de selectie voor het Nederlands jeugdteam bekend gemaakt. Dit team zal Nederland gaan vertegenwoordigen op het jeugd WK in Spanje, dat van zondag 13 tot en met zaterdag 19 oktober wordt gehouden. De Veldhovenaren Quinty Finkenflügel, Tessa van der Meer, Aïsha Sleddens en Indy van den Boom zijn geselecteerd voor deelname in de categorieën meisjes tot 16 jaar en meisjes tot 18 jaar. In oktober reizen zij af naar Castellon in Spanje om zich te meten met padeltoppers uit meer dan 15 landen. Het toernooi wordt georganiseerd door de International Padel Federation (FIP). De Nederlandse Padel Bond (NPB) is bij de FIP aangesloten en organiseert de Nederlandse deelname. Tennis- en padelclub Metzpoint is supertrots dat sinds de opening van de padelbanen afgelopen najaar er nu al op zo'n niveau gespeeld wordt en er maar liefst vier jeugdleden Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens het WK. FOTO: Richard de Leeuw.

Meer berichten