Ondertekening van de nieuwe statuten op 5 juli 2019 door voorzitter Jacqueline Neggers en secretaris Daniëlle van Lisdonk. FOTO: Richard de Leeuw.
Ondertekening van de nieuwe statuten op 5 juli 2019 door voorzitter Jacqueline Neggers en secretaris Daniëlle van Lisdonk. FOTO: Richard de Leeuw. (Foto: )

Metzpoint past clubnaam aan

  Sport

Met de opening van de 2 nieuwe padelbanen in september vorig jaar, biedt sportclub Metzpoint als enige vereniging in Veldhoven naast tennis ook padel aan. Het is om die reden dat de vereniging in haar algemene ledenvergadering heeft besloten de naam van de vereniging in lijn brengen met de beide sporten.

VELDHOVEN - Vrijdag 5 juli jongstleden is door Jacqueline Neggers en door Daniëlle van Lisdonk, respectievelijk voorzitter en secretaris van Metzpoint, bij notaris Broekmans in Eindhoven de nieuwe statuten van deze sportclub getekend, waarin ook de naamsverandering is opgenome. En dat wil zeggen dat sinds afgelopen vrijdag de vereniging, die in Zeelst haar sportpark heeft, officiëel Tennis- en padelclub Metzpoint heet, afgekort TPC Metzpoint.
TPC Metzpoint bestaat overigens inmiddels meer dan 40 jaar en beschikt op haar goed verzorgde sportpark aan de Peter Zuidlaan in Veldhoven over maar liefst 8 tennisbanen en 2 padelbanen. Een groot aantal vrijwilligers houdt de vereniging draaiende. Naast het sportieve karakter, staat TPC Metzpoint regionaal bekend om haar grote saamhorigheid en gezelligheid.

Meer informatie over TPC Metzpoint is te vinden op de hieronderstaande website.

www.metzpoint.nl

Meer berichten