Voorwaarts kan terug kijken op een geslaagd seizoen met maar liefst een totaal van 20 gouden, 16 zilveren en 16 bronzen medailles. FOTO: Voorwaarts
Voorwaarts kan terug kijken op een geslaagd seizoen met maar liefst een totaal van 20 gouden, 16 zilveren en 16 bronzen medailles. FOTO: Voorwaarts (Foto: )

Voorwaarts heren terug op het hoogste niveau

  Sport

Afgelopen weekend vond in Ahoy de ontknoping van het gym- en turnseizoen plaats tijdens 'Dutch Gymanstics-The finals'. In het sportpaleis in Rotterdam zorgden grootheden als Epke Zonderland weer voor veel spektakel op olympisch niveau. Op dit hoogste podium, de Eredivisie senioren, nam voor Voorwaarts Veldhoven Max Doppelbauer de honneurs waar. Hij heeft zich niet onverdienstelijk kunnen meten met de top op wereldniveau.

VELDHOVEN - Ook Veldhovens sporttalent van het jaar Klaas-Jan Zwolsman laat zich van zijn beste kant zien. Even lijkt het dat hij naar een zilveren medaille was gesprongen bij de jeugd, maar moet na een correctie genoegen nemen met een 4e plaats. Klaas-Jan heeft dit seizoen weer forse stappen gezet op weg naar zijn olympische droom.

De finale voor de 1e divisie heren vindt plaats op een podium in Alkmaar. Ook in deze subtop is het Voorwaarts-blauw goed vertegenwoordigd. Gijs van de Biggelaar wist bij de jeugd met veel overtuiging het goud op de rekstok te winnen. Casper van Campen wordt in deze categorie in de allround wedstrijd 2e en behoort op maar liefst 4 van de 6 toestellen tot de besten. Dit levert hem in 4 toestel-finales nog enkele bronzen medailles op.

Meer berichten