Alle bedrijfs-, organisatie-, vriendengroepen en café-voetbalteams kunnen deelnemen. ILL.: RKVVO
Alle bedrijfs-, organisatie-, vriendengroepen en café-voetbalteams kunnen deelnemen. ILL.: RKVVO

Voetbaltoernooi voor vrienden en bedrijven

Sport

Na twee succesvolle edities verzorgt RKVVO zaterdag 10 juni de 3e editie van het Hoppenbrouwers Vrienden- en Bedrijvenvoetbaltoernooi.

VELDHOVEN - RKVVO nodigt alle bedrijfs-, organisatie-, vriendengroepen en café-voetbalteams uit om deel te nemen aan het voetbaltoernooi. Er worden wedstrijden gespeeld op een kwart voetbalveld met 2 teams bestaande uit 6 spelers, waarvan 1 keeper. 

Voetbal, gezelligheid, respect, sportiviteit en het ‘bourgondische leven’ hebben op deze dag de aandacht. De dag wordt afgesloten met een prijsuitreiking en een leuke feestavond. Wat nog meer een leuke bijkomstigheid is, is dat het inschrijfgeld volledig besteed wordt aan consumpties voor het team. Deelname aan dit toernooi is namelijk inclusief een barbecue voor 10 personen, 25 consumptiemunten per team en een feestavond; kortom een groots en gezellig voetbalspektakel wat niemand wil missen!

Het bedrijf Hoppenbrouwers Techniek heeft als sponsoring haar naam aan het toernooi verbonden, vandaar wordt het de ‘Hoppenbrouwers Bedrijventoernooi’ genoemd en wordt er gestreden om de ‘Hoppenbrouwers Techniek Bedrijven Cup’. Op de website van RKVVO is meer informatie te vinden over het toernooi en direct inschrijven. Twijfel niet te lang, want vol = vol.

rkvvo.nl