Nomineer nu de sporthelden van 2016
Nomineer nu de sporthelden van 2016

Nomineer nu de sporthelden van 2016

  Sport

Sportgala Veldhoven komt er weer aan. Nog even en dan is het weer zover. Tijd dus om nu al na te denken over wie de sporters van 2016 worden. En om die dan ook daadwerkelijk te nomineren!

VELDHOVEN - Het eerste Sportgala Veldhoven vond afgelopen jaar plaats. Tijdens een feestelijke avond werden de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg en het Sporttalent van 2015 bekend gemaakt. Het vervolg vindt plaats op zaterdag 21 januari 2017. Wie zijn dan de genomineerden die in het zonnetje gezet worden?

Wie en hoe?

Om zaterdag 21 januari 2017 de Sportvrouw, Sportman, Sporttalent of Sportploeg van 2016 uit te roepen, kunnen nu al kandidaten genomineerd worden via de onderstaande website van het sportgala. Let wel, iedereen, jong en oud, kan daarop een Veldhovense sporter die een uitzonderlijke prestatie geleverd heeft, nu nomineren! En dit kan dan tot uiterlijk woensdag 30 november.

Jury

Daarna gaat de selectiecommissie, bestaande uit 5 personen die een groten en sterke relatie hebben met de Veldhovense sport, per categorie 3 genomineerden én een uiteindelijke winnaar kiezen.

Warm hart

De 2e editie van het Sportgala Veldhoven wordt overigens wederom gewoon gehouden in Theater de Schalm in Veldhoven. Iedere Veldhovenaar is op zaterdag 21 januari daar ook van harte welkom. Het Sportgala is namelijk niet alleen bedoeld voor sporters, bestuurders en vrijwilligers, maar voor iedereen die de Veldhovense sport een warm hart toedraagt. Sportgala Veldhoven wordt overigens mede mogelijk gemaakt door de gemeente Veldhoven en diverse sponsoren uit de eigen Veldhovense samenleving.

www.sportgala-veldhoven.nl

Meer berichten