Fitcampveldhoven
Fitcampveldhoven (Foto: Mevr. van Herk)

Programma MEGA-fitcamp 2.0

  Sport

Het programma van MEGA-fitcamp 2.0 staat vast!

VELDHOVEN - Zaterdag 20 januari is iedereen vanaf 16 jaar, welkom om mee te doen met onze MEGA-fitcamp 2.0. Een fitcamp is een outdoor training waarbij de focus ligt op plezier, sociale contacten, teambuilding, conditie en kracht. Kortom lekker samen in beweging zijn en op je eigen tempo en niveau werken aan je persoonlijke doelen. Het is te vergelijken met een bootcamp alleen dan zonder commando drills en vieze kleding.

Op de kunstgrasvelden van RKVVO zal de MEGA-fitcamp, onderleiding van de Veldhovense dj Chris van Roosmalen, vanaf 9:30 met swingende beats geopend worden. Om 10:00 zullen de deelnemers en toeschouwers door fitcampveldhoven welkom geheten worden, zodat de training direct daarna kan starten. Tijdens de training zullen verschillende oefeningen aanbod komen die baadt hebben bij het verbeteren van je kracht-uithoudingsvermogen. Er worden verschillende niveaus aangeboden zodat iedereen op zijn en haar eigen tempo mee doen. De training wordt om 11:00 afgesloten met een coolingdown en ontvangt iedereen daarna een herstelshake met een lootje. Waarna we om 11:30 in de kantine van RKVVO afsluiten met een prijzenloterij. De totale opbrengst voor Stichting het vergeten kind,van het evenement wordt om 12:00 bekend gemaakt!

Om deel te nemen aan dit sportevenement wordt een donatie bedrag van 5 euro gevraagd, waarbij je deel kunt nemen aan de sportttraining en automatisch deelneemt aan de loterij. Voor elke persoon die je meeneemt naar de MEGA-fitcamp ontvang jezelf een extra lootje! Wij hopen je graag te zien! Opgeven kan t/m donderdag 18 januari via www.fitcampveldhoven.nl of ons facebook evenement.

Lees ook

Meer berichten