RKVVO's gehuldigde jubilarissen. FOTO: RKVVO.
RKVVO's gehuldigde jubilarissen. FOTO: RKVVO.

RKVVO huldigt maar liefst 19 jubilarissen

Sport

Zaterdagavond 18 maart heeft RKVVO op een speciale avond haar jubilarissen van de afgelopen jaren gehuldigd.

VELDHOVEN - Voor de Corona-periode zijn de jubilarissen op de vrijwilligersavond in het zonnetje gezet, maar omdat die vrijwilligersavond de afgelopen 2 jaar niet gehouden is en er daarom veel personen gehuldigd moesten worden, is besloten daarvoor een aparte avond te organiseren.
In totaal zijn er 19 jubilarissen die door voorzitter Cees Mels toegesproken werden. Er zijn 17 personen die gehuldigd in verband met het feit dat zij 25 jaar lid zijn van de vereniging, waarbij speciale aandacht uitging naar Henri van Tuijl die al sinds de oprichting van het G-team van RKVVO hiervan deel uitmaakt. Een 4-tal jubilarissen uit deze categorie waren verhinderd op deze avond.
Speciale aandacht was er ook voor het 40-jarig jubileum van Mark de Graaf en het 50-jarig jubileum van Frans Scheepens. Beiden zijn nog volop aanwezig en actief binnen de vereniging.
Door de voorzitter van RKVVO is de hoop uitgesproken, dat alle jubilarissen nog lange tijd in een goede gezondheid lid zullen blijven van de vereniging RKVVO en daarna volgden er nog een paar gezellige uurtjes met een hapje en een drankje.