PSV Vrouwen organiseert samen met partner in3 tijdens de maand april diverse selectieavonden in de regio voor meiden in de leeftijd 10 tot en met 12 jaar. FOTO: In3.
PSV Vrouwen organiseert samen met partner in3 tijdens de maand april diverse selectieavonden in de regio voor meiden in de leeftijd 10 tot en met 12 jaar. FOTO: In3.

Wie meldt zich aan voor de PSV Vrouwen Selectieavonden?

Sport

PSV Vrouwen organiseert samen met partner in3 tijdens de maand april diverse selectieavonden in de regio voor meiden in de leeftijd 10 tot en met 12 jaar. Talentvolle meiden uit de regio kunnen zich gratis aanmelden en maken kans op een uitnodiging voor de in3 Talentendag op woensdag 3 mei.

VELDHOVEN/EINDHOVEN - Sponsor in3 heeft sinds seizoen 2020-2021 een partnership met PSV Vrouwen en zet bewust in op het vrouwenvoetbal en talentonwikkeling. Vorig jaar leidt dit al tot een geslaagde 1e editie van de in3 Talentendag, waarbij talentvolle speelsters van amateurverenigingen uit de regio deelnamen op PSV Campus De Herdgang. Onder toeziend oog van hun idolen en scouts is toen door hen een programma afgewerkt onder leiding van PSV Soccer School. 

Veldhoven

Dit jaar worden 4 selectieavonden georganiseerd bij lokale amateurverenigingen in de regio, zoals in Veldhoven bij UNA. De trainingen worden gefaciliteerd door trainers van de PSV Soccer School. Zij gaan de deelnemers met een leerzame en leuke training uitdagen om het uiterste uit zichzelf te halen. Er zijn scouts namens PSV Vrouwen aanwezig die de grootste talenten selecteren en uitnodigen voor de in3 Talentendag op woensdag 3 mei op PSV Campus De Herdgang.

Selectieavonden

Navolgend de data van de PSV Vrouwen Selectieavonden in de regio: 

1. Wo. 5 apr.: SHH Herten – Herten, 17.30 – 19.00 uur 

2. Wo. 12 apr.: UDI ‘19 – Uden, 17.30 – 19.00 uur 

3. Wo. 19 apr.: VV UNA – Veldhoven, 17.30 – 19.00 uur 

4. Wo. 26 apr.: VV Gilze – Gilze, 17.30 – 19.00 uur 

Talentenplan

PSV is dit jaar gestart met de verdere uitbreiding van haar eigen opleidingsprogramma voor meiden met het PSV Vrouwen Talentenplan, bestaande uit trainingsgroepen O13/14 en O15/16. De beste deelnemers aan de genoemde selectieavonden maken kans om gescout te worden voor dit talentenplan.

Voetbalsters in de leeftijd 10 tot en met 12 jaar die ervan dromen om bij PSV te voetballen kunnen zich aanmelden voor één van de selectieavonden via PSV.nl/selectieavond. Meer informatie vind je op: https://www.psv.nl/vrouwen/nieuws/artikel/oproep-meld-je-aan-voor-de-psv-vrouwen-selectieavonden.htm

Aanmelden

Mark Philips

Selectieavonden bij lokale verenigingen in de regio

Afbeelding