Sportgala verplaatst naar vrijdag 3 juni. FOTO: PixzaBay.
Sportgala verplaatst naar vrijdag 3 juni. FOTO: PixzaBay.

Sportgala Veldhoven

Sport

VELDHOVEN - Sportgala Veldhoven 2021 is verplaatst van vrijdag 28 januari naar vrijdag 3 juni. De genomineerden zijn inmiddels bekend en de selectiecommissie heeft per categorie de genomineerden geselecteerd en de uiteindelijke winnaar bepaald. De genomineerden in de 3 categorieën van ‘20/’21 zijn:
Sportman van het jaar: atleet Tim Verbaandert, verspringer Daan Roosenschoon en wielrenner Luuk Nissens.
Sportvrouw van het jaar: Atlete Eveline Saalberg, handboogschutter Baiba Gaile en schoonspringster Inge Jansen.
Sporttalent van het jaar: cable wakeboarder Max van Empel, poolbiljarter Yannick Pongers en tennisser Mees Röttgering.
In de categorie Sportploeg van het jaar zijn geen genomineerden benoemd door het ontbreken van voldoende competitiemogelijkheden.
Sportgala Veldhoven is voor en door Veldhovense sporters.

KFC heeft een nieuw restaurant geopend in winkelcentrum WoenselXL in Eindhoven. Wanneer de Corona-maatregelen worden opgeheven, is eten in het restaurant er ook mogelijk. Met circa 30 nieuwe arbeidsplaatsen draagt KFC ook bij aan de lokale werkgelegenheid.

VELDHOVEN - KFC zou ook een nieuw onderkomen willen hebben in Veldhoven. Maar na veel kritiek uit de bevolking, is dit plan door de Veldhovense politiek van de tafel geveegd. Niet alleen omwille van verkeersonveilige situaties aan de rand van Zeelst, maar ook door de toenemende vraag of een dergelijk fastfoodrestaurant eigenlijk wel zo gezond is voor oud en - met name - jong.

Het nieuwe restaurant in het Eindhovense winkelcentrum WoenselXL, is het 4e restaurant dat KFC Nederland in de afgelopen 1,5 jaar opent.