Nomineren voor het Veldhovense Sportgala is nog mogelijk! FOTO: PixaBay.
Nomineren voor het Veldhovense Sportgala is nog mogelijk! FOTO: PixaBay.

Nomineren Veldhovense sporttalenten kan nog

Sport

Sinds zaterdag 25 september is het mogelijk om kandidaten te nomineren voor de verschillende categorieën van het Sportgala 2021. Op vrijdag 28 januari 2022 zal De Schalm weer gevuld zijn met Veldhovense sporttalenten die een opmerkelijke sportprestatie hebben geleverd. Daar zullen de prijzen uitgedeeld worden aan Sportman, - vrouw, -ploeg en -talent van 2021.

VELDHOVEN - Kandidaten aanmelden kan nog tot en met zondag 14 november 2021 via de website van het Sportgala:

www.sportgala-veldhoven.nl. 

Daarna gaat de selectiecommissie, bestaande uit 5 personen die een sterke relatie hebben met de Veldhovense sport, per categorie 3 genomineerden en een uiteindelijke winnaar kiezen.

Ook dit jaar weer is het Sportgala als vanzelfsprekend bedoeld voor iedereen die de Veldhovense sport enthousiast een warm hart toedraagt. Wie zelf een sporter is, een bestuurder, een vrijwilliger of wie er gewoon bij wil zijn, die is natuurlijk van harte welkom.
De toegang is voor iedereen gratis en - zoals al duidelijk gesteld - iedereen is welkom. Dan geldende Corona-maatregelen worden dan ook nageleefd. Het gala wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Veldhoven en diverse sponsors uit de Veldhovense samenleving.