Gezellige en uitdagende tourrit

  Sport

Rotaryclub Bladel, Reusel-De Mierden organiseert in 2011 voor de 1e maal een tourrit door één van de mooiste gebieden van Nederland en België, te weten de schitterende Belgische en Nederlandse Kempen. Hoe mooi kan het zijn. Een geweldige rit met de auto, puzzelen, timen, kaartlezen en behendigheden tentoonstellen om na afloop af te sluiten met een gezellig samenzijn en na te praten over de obstakels en tegenslagen van de rit.

REGIO - Deze jaarlijkse tocht wordt dit jaar in het voorjaar georganiseerd voor bezitters van een bijzondere auto; zowel oldtimers als newtimers. Oftewel, de rally is bedoeld voor eigenaren van alltimers. De rally heeft tot doel een leuke, gezellige en uitdagende dag te zijn voor de deelnemers en tegelijkertijd worden er fondsen geworven voor een goed doel.

De Peel

Dit jaar verkent de altijd uitdagende Kempenrally de grens van de provincie Noord- Brabant met de provincie Limburg, oftewel De Peel. Dit betekent schitterende natuur in afgegraven hoogveengebied.

Er wordt zondagmorgen 11 juni gestart bij de Kapellerput in Heeze. Daar worden de deelnemers met koffie en wat lekkers vanaf 09.15 uur ontvangen waarbij dan tevens routeboeken en overige informatie uitgereikt wordt.

Vervolgens wordt om 10.00 uur het startschot van de Kempenrally gegeven en vertrekken de equipes een voor een.

Heerlijke lunch

Tijdens deze mooie en avontuurlijke rit worden de rallydeelnemers op een nogal bijzondere locatie een heerlijke lunch aangeboden, waarna deze prachtige Kempenrally uiteindelijk met een bijzonder gastvrij onthaal en een gezellig samenzijn met live muziek, hapjes en drankjes afgesloten zal worden bij restaurant Crijns in Bladel,

Met trots kan overigens zonder meer gesteld worden, dat de Kempenrally een succesvolle traditie is geworden waarbij geen verliezers zijn. Iedereen is bevoorrecht en profiteert van dit evenement. De organisatie, de deelnemers, de sponsoren, de toeschouwers en bovenal en natuurlijk... Het goede doel!


Goede doel

De opbrengst van de Kempenrally dit jaar komt geheel ten goede aan het Ronald McDonaldhuis Zuidoost-Brabant in Veldhoven, met als specifieke doel kangoeroevestjes en relaxstoelen zodat ouder en baby optimaal en veilig kunnen buidelen.

Meer informatie over de Kempenrally is te vinden op de onderstaande website.

www.kempenrally.nl

Meer berichten