Organisatoren Minette Lommers en Clemens Josiassen willen sport voor iedereen toegankelijker maken. FOTO: Theo van Sambeek.
Organisatoren Minette Lommers en Clemens Josiassen willen sport voor iedereen toegankelijker maken. FOTO: Theo van Sambeek. (Foto: Theo van Sambeek.)

Eerste Triathlon van Veldhoven

  Sport

Zaterdag 13 mei gaat de triathlon 'Veldhoven Beweegt' van start, georganiseerd door Zwembad Den Ekkerman en Artisport. In en rondom het zwembad wordt in 2 groepen van 30 deelnemers 500 meter gezwommen, 20 kilometer gefietst op spinningbikes en 5 kilometer hard gelopen. Wethouder Piet Wijman verzorgt de opening om 14.00 uur in het zwembad.

VELDHOVEN - Kom de sporters van de eerste triathlon in Veldhoven aanmoedigen! Het wordt namelijk een bijzonder sportief en uiterst gezellig evenement waar ook nog een goed Veldhovens doel aan gekoppeld wordt. Aan het woord hierover manager van Zwembad Den Ekkerman, Minette Lommers. Zij licht toe: "We willen zo graag dat àlle Veldhovense kinderen kunnen sporten, vandaar onze keuze voor Stichting Leergeld, Veldhoven De Kempen, waar we via de verkoop van loten voor een loterij en donaties geld voor willen inzamelen."
Clemens Josiassen van Artisport voegt toe: "Het draagvlak voor samenwerking met Veldhovense ondernemers wordt steeds groter: er wordt actief meegedacht."

Er zijn nog enkele plaatsen voor deelname aan de triathlon. Interesse? Aanmelden kan via een e-mail naar onderstaan e-mailadres. Donaties kunnen gestort worden op rekeningnummer NL 08 RABO0126346291.

veldhovenbeweegt@outlook.com

Meer berichten