Logo veldhovensweekblad.nl


Kinderen kunnen zaterdag 20 mei deelnemen aan de DikkeBandenRace.
Kinderen kunnen zaterdag 20 mei deelnemen aan de DikkeBandenRace. (Foto: Organisatie Omloop der Kempen)

Dé DikkeBandenRace

  Sport

Weten hoe het is om Tom Dumoulin te zijn?.. Of Steven Kruijswijk, Niki Terpstra, Marianne Vos, Anna van der Breggen of Annemiek van Vleuten? Meedoen aan een echte wedstrijd? Dat kan bij het Wielerweekend Omloop der Kempen op zaterdag 20 mei. Welke jongen of meisje is het snelste van de Kempen?

VELDHOVEN - Wielerweekend Omloop der Kempen is het grootste jaarlijkse wielersportevenement van de regio. Ook dit jaar wil de organisatie de jongste inwoners van Veldhoven en Kempische regio actief laten kennis maken met de wielersport: de zogenaamde DikkeBandenRace.
Alle kinderen tussen 7 en 12 jaar kunnen op zaterdag 20 mei zelf mee komen doen met hun eigen fiets. Dus gewoon de fiets waar ze eventueel mee naar school gaan (dus geen racefiets, atb mag wel). Zorg er wel voor dat die goed in orde is.
De jonge deelnemers rijden op een stukje parcours waar de volgende dag de beste Nederlandse profs van de toekomst komen rijden. En ook nog eens de snelste wielrensters die Nederland kent.
Het parcours is afgezet, bij alle bochten staan verkeersregelaars. Voor alle deelnemers is er een t-shirt en een medaille. Valhelmen worden gratis uitgeleend, want het moet wel veilig zijn. Het startschot klinkt om 14.00 uur aan de Dorpstraat in Veldhoven, tegenover het kantoor van makelaardij Jansen, bij de VIP-tenten.

Meedoen? Meer informatie of aanmelden (naam, leeftijd, adres en telnr.) via onderstaande website.

www.dikkebrandenrace.nl

reageer als eerste
Meer berichten