Logo veldhovensweekblad.nl


OldStars van Rood-Wit V in training voor het Eerste Toernooi om de BOSS CUP!
OldStars van Rood-Wit V in training voor het Eerste Toernooi om de BOSS CUP!

BOSS CUP inzet OldStarstoernooi Rood-Wit V

  Sport

Op woensdag 10 mei wordt op Sportpark De Korze door OldStars van 20 teams van 15 verschillende verenigingen een walking footballtoernooi gehouden. Het betreft hier een toernooi tussen louter OldStars van amateurverenigingen, die gaan strijden om de BOSS CUP, onze sponsor uit Veldhoven: BOSS Machinery.nl.

VELDHOVEN - Rood-Wit Veldhoven beschikt al bijna 2 jaar over een walking footballafedeling, die zeer actief is. Natuurlijk op walking footballgebied, waarbij elke woensdagochtend op De Korze getraind wordt. Vooral in het voorjaar zijn er steeds meer verenigingen, die een toernooi organiseren, waar ze veel aan meedoen. Nu is het onze beurt, vinden we! Overigens is het wel het eerste toernooi voor zestigplussers van amateurclubs, maar niet het eerste toernooi dat we organiseren. Op woensdag 20 september organiseren al voor de derde keer in successie en hopelijk voor de derde keer weer met heel veel succes ons populaire open toernooi, dus ook met OldStars van BVO's.

Bij Rood-Wit V zijn de nevenactiviteiten talrijk. Eé ding staat daarbij voorop (net als bij het voetbal bij RWV): de gemoedelijkheid. We koffiën natuurlijk, biljarten, rikken, doen aan kruisboogschieten, maken fietstochten en gaan samen eten. Ons digitale contactblad, de OLD NEWS,dat twee keer per maand verschijnt, speelt daarbij ook een coördinerende rol. Kortom We zijn een zeer actieve vereniging OldStars met sterke aanwas. We naderen de 50 leden en zijn daarmee één van de grootste walking footballclubs in Nederland, zo niet, de grootste!

Trots zijn we dus ook op ons komende toernooi van 10 mei a.s. De BOSS CUP is een wisselbeker, dus een traditie ligt in het verschiet! De eerste wedstrijden vangen om 11.00 uur aan en tegen 16.30 uur is de winnaar bekend. Er zal weer veel strijd zijn, maar ook enorm veel gezelligheid voor alle deelnemers en toeschouwers.

Op de foto: OldStars van Rood-Wit V in training voor het Eerste Toernooi om de BOSS CUP!

Reageer als eerste
Meer berichten