Na het aanmelden van kandidaten, gaat de selectiecommissie per categorie 3 genomineerden en 1 winnaar kiezen.
Na het aanmelden van kandidaten, gaat de selectiecommissie per categorie 3 genomineerden en 1 winnaar kiezen. Foto: PixaBay.

Nomineer uw Veldhovense sportheld!

Sport

Veldhoven kan weer gaan genieten van de verkiezing van Veldhovense sporthelden! Nu Nederland leert hoe met Corona toch verder te leven, te werken en te sporten, nemen ook de gezamenlijke activiteiten toe. Zo ook in Veldhoven, waar dus het Sportgala weer terug van weggeweest is. Met als belangrijkste vraag: Wie nomineert u als uw Veldhovense sportheld?

VELDHOVEN - In januari 2020 is nog het 5e Sportgala in Veldhoven georganiseerd. In Theater de Schalm zijn tijdens een feestelijke avond de sportman, sportvrouw, sportploeg en het sporttalent van 2019 bekend gemaakt. 

28 januari 2022

Na 5 succesvolle edities, gevolgd door een jaar verplichte pauze in verband met het Corona-virus waardoor nauwelijks kon worden gesport, heeft het stichtingsbestuur besloten om in 2021 weer een nieuwe editie te organiseren.

 Vanaf zaterdag 25 september is het mogelijk om kandidaten te nomineren voor de verschillende categorieën. Op vrijdag 28 januari 2022 zal de Schalm weer gevuld zijn met Veldhovense sporttalenten die een opmerkelijke sportprestatie hebben geleverd.

Aanmelden kandidaten

Kandidaten aanmelden kan tot en met zondag 14 november 2021 via de website van het Sportgala, www.sportgala-veldhoven.nl. Daarna gaat de selectiecommissie, bestaande uit vijf personen die een sterke relatie hebben met de Veldhovense sport, per categorie drie genomineerden en een uiteindelijke winnaar kiezen.

Ook dit jaar is het Sportgala bedoeld voor iedereen die de Veldhovense sport een warm hart toedraagt. Dus ben je zelf een sporter, een bestuurder, een vrijwilliger of wil je er gewoon bij zijn? Toegang is gratis en iedereen is welkom. 

Aanmelden kan
tot zondag
14 november

Van de redactie.