Oranjerit 23 april

  Sport

De welbekende Oranjerit is ruim 30 jaar lang een traditie met trouwe deelnemers uit groot Bergeijk en verre omgeving. Ieder jaar op de zondag vóór Koningsdag vindt dit oranjekleurig evenement plaats.

PSV Sint Petrus Bergeijk heeft dit jaar de samenwerking gezocht met de rijvereniging van Riethoven. Hierdoor gaat de rit door een meer bosrijke omgeving en hoeft er niet zoveel over verharde wegen gereden te worden.

Een team van enthousiaste paardenliefhebbers van beide verenigingen gaat een prachtige (oriëntatie- en toer) rit uitzetten die voor 90% over zandpaden zal gaan. Er wordt geen defilé gereden.

Start- en eindpunt van de rit is dit jaar op het terrein van St Willibrordus in Riethoven (zandpad aan Dorpsstraat 11d, kruising met Tonterstraat).

Foto:

Het plezier in het rijden en de samenwerking tussen mens en dier staat bij de Oranjerit voorop. Uiteraard wordt volgens traditie de inwendige mens gedurende deze rit goed verzorgd.

Tevens is er weer een schoonheidsprijs voor het mooiste oranje geheel!

De totale lengte van de rit ligt rond de 25km, waardoor ook de minder getrainde combinaties op een verantwoorde wijze kunnen deelnemen.

De start zal plaatsvinden tussen 10.00u en 11.30u

Wilt u deelnemen aan deze gezellige rit? Geef u dan op via mail of telefoon:

oranjerit@hotmail.com of 0644340438

De kosten à 15 euro per equipe of aanspanning kunt u overmaken op rekeningnummer: NL45 RABO 0106 3055 22 o.v.v. oranjerit + naam deelnemer.

Kijk voor meer informatie, foto’s en filmpje op www.paardensportbergeijk.nl

Graag tot ziens op 23 april

Foto:

Foto:

Meer berichten