<p pstyle="PlatteTxt">Frank Wouters &lsquo;best of the rest&rsquo;.&nbsp;</p>

Frank Wouters ‘best of the rest’. 

(Foto: DGV.)

Driebanden Groot Veldhoven ook weer hervat

  Sport

Vanwege de Corona maatregelen moest het Driebanden Groot Veldhoven in Café-zaal Sint Joris bijna een jaar geleden worden afgebroken. Het programma in ronde 1 is toen voor de helft afgewerkt. Deze week is dit jaarlijkse toernooi hervat. In afgelopen dagen zijn intussen alweer enkele poules afgewerkt. 

VELDHOVEN - Als eerste poule 20. Daarin gaat favoriet en oud-winnaar Jan van der Meeren als tweede door. In het onderlinge duel met Jan Adams komen beide spelers tot twaalf caramboles. Daarmee haalt Adams precies zijn gemiddelde en wint de poule. Jan van der Meeren blijft dus met zijn startgemiddelde van veertien iets onder de verwachtingen. Bart van de Rijt en Ben van Doesselare vallen hier af. In poule 22 is Eduard Kennis vooraf al poulefavoriet met zijn hoge startmoyenne van 0.533 (16 caramboles) en hij maakt dat waar door zijn drie partijen zeer overtuigend - gemiddeld 145 % score (0,778) - te winnen.

Frank Wouters is in deze poule ‘the best of the rest’. Zowel hij als Ben van Doesselare en Bart van de Rijt moeten er alledrie 12 per partij. Uiteindelijk gaat Frank Wouters van hen als tweede verder omdat hij de onderlinge confrontaties met deze concurrenten winnend afsluit.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden