TPC Metzpoint verwelkomt 1.000e lid!


<p>De 5-jarige Lotte Bos is als 1.000e lid verwelkomd. FOTO: TPC Metzpoint.</p>

De 5-jarige Lotte Bos is als 1.000e lid verwelkomd. FOTO: TPC Metzpoint.

(Foto: )

TPC Metzpoint verwelkomt 1.000e lid!

  Sport

TPC Metzpoint maakt een enorme groei door. Dat komt door de Corona-maatregelen en de populariteit van padel. Zo is dan ook het 1.000e lid ingeschreven.

VELDHOVEN - Tennis- en PadelClub (TPC) Metzpoint in Veldhoven heeft de 5-jarige Lotte Bos als 1.000e lid verwelkomt. Ledenadministrateur Ron van Uden heeft haar afgelopen week het lidmaatschapspasje persoonlijk uitgereikt en heeft, mede namens Sporthuis Olympia, als welkomstcadeau een sportshirt en een padelracket aangeboden.

Voor wie het niet weet: Padel is een racket- en balsport voor 2 spelers of voor paren, waarbij een bal, gelijkend op een tennisbal, met een racket over een net gespeeld dient te worden. Het is een mix van tennis en squash.
TPC Metzpoint maakt de afgelopen 2 jaar een enorme groei door. Naast het feit dat het altijd gezellig toeven is op het sportpark aan de Peter Zuidlaan in Veldhoven, is afgelopen jaar buitensport uiteraard enorm in trek.
Ook heeft TPC Metzpoint het aantal padelbanen uitgebreid: sinds vorige maand beschikt Metzpoint over maar liefst 5 padelbanen.
Ook zin om een balletje te slaan?

www.metzpoint.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden