8 en 9 oktober: Tijd voor ELE Rally 2021


<p>ELE Rally gaat vrijdag 8 oktober zeer waarschijnlijk weer van start. FOTO: Joris van Esch.</p>

ELE Rally gaat vrijdag 8 oktober zeer waarschijnlijk weer van start. FOTO: Joris van Esch.

(Foto: )

8 en 9 oktober: Tijd voor ELE Rally 2021

  Sport

Reikhalzend wordt uitgekeken naar de data waarop rallyminnend Nederland weer kan genieten van rallysport. Stichting ELE Rally is daarom verheugd te kunnen melden dat na goed overleg met de KNAC Nationale Autosport Federatie (KNAF) en de overige rally-organisatoren, gekozen is voor vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober. De komende tijd zal alles op een rijtje gezet worden om de 2-daagse ELE Rally te laten verrijden, mèt publiek. Het kan ook zijn dat er mogelijk tòch een andere opzet gekozen moet worden.

VELDHOVEN - Met alle ontwikkelingen op Corona-gebied zoals vaccinatie zou de situatie in oktober dusdanig verbeterd moeten zijn dat een volwaardig rally-evenement weer plaats kan vinden, mèt publiek uiteraard. Op de gepubliceerde kalender wordt in Nederland gestart met de GTC Rally op zaterdag 10 juli aanstaande, en via de Vechtdalrally en Hellendoorn Rally komt men dan bij de ELE Rally uit. Na de ELE komen nog de Twente Rally en Achterhoek Rally en zo is er alsnog een fraaie kalender samengesteld met minimaal 3 weken tussen elk evenement om iedereen de tijd te geven zich gereed te kunnen maken voor het volgende evenement.

De korte termijn moet uitwijzen of er voor alle plannen genoeg draagvlak is zodat besloten kan worden of het een 1- of 2-daags evenement wordt. Dat de organisatie voor kwaliteit en iets speciaals gaat, staat vast.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden