<p>Harry van Zantvoort. FOTO: Driebanden.</p>

Harry van Zantvoort. FOTO: Driebanden.

(Foto: )

Prachtige score door Harrie van Zantvoort

  Sport

In de 1e ronde opnieuw 3 poules dit keer. In zaterdagpoule 7 pakt Piet van Mol al in zijn 1e partij uit met 24 caramboles en legt daarmee de basis voor latere poulewinst. Hij is de enige in deze poule, die boven zijn gemiddelde (49 caramboles vs 45) stoot. Ardi de Waal kan daar niet tegenop, maar stelt wel zijn 2e plaats veilig.

VELDHOVEN - Harrie van Zantvoort start uitstekend in poule 11: Nico Kooke wordt met 29 tegen 8 caramboles verpletterd. In het duel tegen de latere nummer 2 van de poule Johan Bergmans, doet Van Zantvoort het nog eens dunnetjes over. Met een score van 34 caramboles en het gemiddelde van 1,13. Tegenstander Johan Bergmans is ook prima bezig met een score van 19 caramboles. Hoewel nog een lange weg te gaan, mag van Zantvoort zich met een uiteindelijk totaal poulegemiddelde van 0,978 nu al rekenen tot de topfavorieten.
In poule 16 begint Frans van Gaans ondermaats met slechts 10 caramboles. De 2 resterende duels sluit hij 2x dik boven zijn gemiddelde af. Daarbij rekent van Gaans definitief af met Henk Renders, die wel een voorlopige troostprijs krijgt , die van de hoogste serie: 6. Frans van Aken overleeft wel. Vooral door zijn prima laatste partij (17 caramboles) gaat ook hij door.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden