Sfeer proeven bij De Rooi Pannen (vmbo en mbo)


<p>Kom de &egrave;chte sfeer proeven op De Rooi Pannen in Tilburg, Breda en Eindhoven.</p>

Kom de èchte sfeer proeven op De Rooi Pannen in Tilburg, Breda en Eindhoven.

(Foto: )

Sfeer proeven bij De Rooi Pannen (vmbo en mbo)

  Sponsored content

De Rooi Pannen is een scholengemeenschap met vmbo- en mbo-opleidingen op het gebied van handel & ondernemen, horeca, toerisme & recreatie, vormgeving en marketing & evenementen. De school heeft vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Breda en jij kunt hier sfeer komen proeven.

Iedere afdeling heeft een eigen gebouw met eigen personeel, waardoor studenten zich snel thuis voelen. Respect en aandacht voor is belangrijk. Ook een juiste beroepshouding en op een goede manier met mensen omgaan is onmisbaar. Voor de beroepen waarin opgeleid wordt, is behoefte aan mensen met lef, die initiatief durven nemen en creatief en vernieuwend denken.
Maar De Rooi Pannen is meer dan een school. Boodschappen doen in het winkelcentrum, overnachten in een hotel of een hapje eten in een restaurant. De studenten ontvangen graag de gasten in de praktijkfaciliteiten van De Rooi Pannen. Daarnaast wordt waarde gehecht aan goede contacten met het bedrijfsleven. Behalve stages bij gerenommeerde bedrijven in binnen- en buitenland komen onze leerlingen in contact met het werkveld via gastlessen en bedrijfsbezoeken.
Sfeer proeven bij De Rooi Pannen? Reserveer via www.derooipannen.nl/sfeerproeven

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden