Logo veldhovensweekblad.nl


MarKant laat graag van zich horen tijdens de benefietavond voor Team KING, zaterdag 13 mei. FOTO: Theo van Sambeek.
MarKant laat graag van zich horen tijdens de benefietavond voor Team KING, zaterdag 13 mei. FOTO: Theo van Sambeek. (Foto: Theo van Sambeek)

'Het wordt een echte feestavond'

  Human Interest

Zaterdag 13 mei wordt er van 20.00 tot 01.00 uur een feestje gebouwd, waarvan de opbrengst naar Stichting Team KING gaat. Deze benefietavond wordt gehouden in Uitgaanscentrum De Kers in Oerle, gemeente Veldhoven. Een van de optredende bands is MarKant! Wat beweegt de bandleden zich zoveel uren in te zetten voor én tijdens deze benefietavond ten gunste van stichting Team King?

VELDHOVEN - De verbinding van een muzikale avond met een goed doel, is altijd een sterke combinatie. Muziek raakt mensen immers vaak in het hart op een mooie manier, waarbij ze het leven kunnen vieren, problemen even kunnen vergeten en de saamhorigheid voelen.

Veldhovense mensen

Het programma van de benefietavond staat uiteraard bol van optredens door Veldhovense kanjers. Naast MarKant treedt namelijk de jonge, dynamische en veelkoppige band Mr.Moto op. Magic Mike loopt ondertussen door de zaal met zijn alom bekende en - voor het publiek - onbegrijpelijke trucs en gedurende de avond is Daan de Kort als DJ Braille ook weer van de partij.
Al deze schitterende optredens staan garant voor een spectaculaire avond vóór en dóór Veldhovenaren. En door het doneren van prijzen voor een loterij tijdens de avond, dragen vele Veldhovense ondernemers als Jumbo en Ludiek ook een steentje bij aan het doel van Team King.

Feestje bouwen

John Kanters vertelt lachend: "Wij - Mark Peeters en ik - vormen feestband MarKant met zijn tweetjes. Het is een complete coverband waarbij humor duidelijk en nadrukkelijk voorop staat. Je kunt meezingen en meedansen, wat je maar wilt. Je kunt heel hard meezingen met André Hazes of Queen, dansen op Tina Turner of misschien zelfs een lange polonaise lopen op de muziek van Guus Meeuwis."

Ingrid verzorgt alle planning, administratie en nog veel meer rondom de optredens van MarKant. "Er komt heel veel bij kijken, maar we doen het heel professioneel en we verlenen graag eens per jaar onze medewerking aan een benefietavond. In dit geval is dat stichting Team King geworden."

Team King zet zich in zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.

reageer als eerste
Meer berichten