Rabobank Regio Eindhoven (incl. Veldhoven), keert via Rabo ClubSupport 400.000 euro uit aan het verenigingsleven.
Rabobank Regio Eindhoven (incl. Veldhoven), keert via Rabo ClubSupport 400.000 euro uit aan het verenigingsleven. (Foto: Rabobank)

Rabo ClubSupport: 400.000,00 euro

  Financieel

De spanning stijgt. Tot en met vrijdag 11 oktober kunnen de leden van Rabobank Regio Eindhoven hun stemmen uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen en deelnemen aan Rabo ClubSupport.

VELDHOVEN - Als maatschappelijke bank gelooft Rabobank in de kracht van clubs, verenigingen en stichtingen. Rabobank Regio Eindhoven, waar Veldhoven deel van uitmaakt, keert met Rabo ClubSupport een bedrag van 400.000 euro uit aan het verenigingsleven in haar werkgebied.

Clubs en verenigingen die ingeschreven zijn voor Rabo ClubSupport, voeren campagne om stemmen te werven voor een zelf opgegeven bestedingsdoel. Iedere stem is geld waard. Wat een club ook dringend nodig heeft of graag wil verwezenlijken, met Rabo ClubSupport is de kans groot dat het er daadwerkelijk van komt. En het mooie is, als lid van de Rabobank heb je invloed en stem je mee op deze mooie doelen en initiatieven.

Joan Versluijs, directeur Rabobank Veldhoven: "Clubs en verenigingen moeten vaak creatief zijn om te kunnen voortbestaan. Terwijl ze veel meer betekenen dan alleen ontspanning bieden of mensen laten sporten. Clubs en verenigingen maken de leden, de buurt en de lokale samenleving sterker. Talenten ontplooid én benut worden. Dat is de échte winst. We ondersteunen hen zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen; onze wereld, buurt voor buurt, beter en sterker maken."

Meer informatie over Rabo ClubSupport vind je op www.rabobank.nl/clubsupport

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden