Kunt u hulp gebruiken bij het overstappen naar een andere verzekering? Maak dan een afspraak met BSR. FOTO: PixaBay.
Kunt u hulp gebruiken bij het overstappen naar een andere verzekering? Maak dan een afspraak met BSR. FOTO: PixaBay.

BSR helpt!

Financieel

VELDHOVEN - In november krijgt u van uw zorgverzekeraar uw zorgpolis voor 2023. Het is belangrijk om deze polis goed te bekijken. Het kan zijn dat uw zorgbehoefte veranderd is. Ook kan de zorgverzekeraar de polisvoorwaarden aanpassen, waardoor u met dezelfde polis in 2023 toch anders verzekerd bent. 

Voldoet uw verzekering niet meer aan uw wensen, dan kunt u deze aanpassen. Of wilt u toch liever overstappen naar een andere zorgverzekeraar? Dan moet de oude verzekering voor 31 december worden opgezegd. Heeft u voor die datum al een nieuwe polis, dan zegt de nieuwe zorgverzekeraar uw oude verzekering op. Als u uw zorgverzekering zelf opzegt voor 31 december, dan bent u verplicht om voor 1 februari 2023 een nieuwe verzekering af te sluiten. 

Heeft u een laag inkomen? Dan komt u misschien in aanmerking voor de collectieve zorgverzekering die de gemeente Veldhoven heeft afgesloten bij VGZ en CZ. De gemeente betaalt dan mee aan de premie.

Wilt u meer weten of kunt u hulp gebruiken bij het overstappen naar een andere verzekering? Maak een afspraak met BSR, want... 

BSR helpt!