Komt u in aanmerking komt voor de energietoeslag of heeft u hulp nodig bij het invullen van de digitale aanvraag? FOTO: PixaBay.
Komt u in aanmerking komt voor de energietoeslag of heeft u hulp nodig bij het invullen van de digitale aanvraag? FOTO: PixaBay.

BSR helpt ook bij de energietoeslag

Financieel

VELDHOVEN - Het kabinet heeft besloten om dit jaar eenmalig extra geld uit te keren aan huishoudens met een laag inkomen om hen te helpen met de stijgende energierekening. Het gaat om een bedrag van maximaal € 1.300,00 euro

Een laag inkomen heeft u als uw inkomsten heeft tot 120% van het sociaal minimum.

Veel mensen hebben de toeslag van 800,00 euro al ontvangen. De gemeente gaat aan hen nog 500,00 euro betalen. Heeft u nog geen energietoeslag gekregen? Bij de gemeente zijn niet alle huishoudens met een laag inkomen bekend. In dat geval moet u de energietoeslag zelf aanvragen. Dat kan tot 1 december 2022 via de website van de gemeente Veldhoven met behulp van uw DigiD-code: 

veldhoven.nl/energietoeslag

Vraagt u zich af of u in aanmerking komt voor de energietoeslag of heeft u hulp nodig bij het invullen van de digitale aanvraag? Bureau Sociaal Raadslieden Veldhoven kan u daarbij helpen! U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken via

(040) 253.99.59.

Zomerstukje

Het is volop zomer en de vakantieperiode breekt aan. Tijdens deze periode, die ingaat op maandag 25 juli en duurt tot en met vrijdag 2 september, heeft BSR aangepaste openingstijden.

Op maandag, dinsdag en donderdag is BSR normaal geopend. Het juristenspreekuur en het notarisspreekuur komen tijdens deze periode te vervallen. Dit geldt ook voor het avondspreekuur van de sociaal raadslieden op donderdag.

Het eerstvolgende juristenspreekuur na de zomervakantie zal zijn op donderdag 8 september, van 19.00 tot 20.00 uur. Voor het notarisspreekuur is dit maandag 5 september, van 13.30 tot 14.30 uur. 

Advies of hulp tijdens de vakantieperiode? Maak een afspraak bij BSR, want BSR helpt! U kunt hiervoor op maandag, dinsdag of donderdag contact opnemen via (040) 253.99.59. of stuur een mailbericht naar onderstaand e-mailadres:

info@bsrveldhoven.nl

Alle medewerkers van BSR Veldhoven wensen u een hele fijne vakantieperiode toe!