Ds. Wim Dekker in de Immanuelkerk. FOTO: Tijs Soede.
Ds. Wim Dekker in de Immanuelkerk. FOTO: Tijs Soede. (Foto: Thijs Soede)

Vieringen Immanuelkerk te volgen via KerkTV

  Cultuur

Nu het door het Corona-virus niet mogelijk is om normale kerkdiensten te houden, kunnen gelovigen via KerkTV thuis of ergens anders bezinningsmomenten in de Immanuelkerk volgen via internet. Op de home-page van de website de Immanuelkerk staat een link aan naar KerkTV.

VELDHOVEN - Aanstaande zondag 22 maart om 10.00 uur is Ds. Wim Dekker voorganger. In de 40-dagentijd of vastentijd voor Pasen wordt stil gestaan bij het thema 'Water' en de verschillende betekenissen daarvan. Dit thema die zondag valt samen met ‘wereldwaterdag’, specifieke dag waarop aandacht wordt gevraagd voor wereldwijde toegang tot schoon drinkwater.
Gezien de 'sociale onthouding' betreft de viering geen gezamenlijke kerkdienst, maar toch een gezamenlijke bezinning op afstand.

Lukt het inloggen via de link op de homepage van de Immanuelkerk niet meteen, dan kan altijd op een later tijdstip de uitzending alsnog bekeken worden.

Eveneens zullen de oecumenische vieringen in de vastentijd als gebedsmomenten op de woensdagen uitgezonden worden. De uitzending start dan om 18:45 uur.

www.immanuelkerkveldhoven.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden