CDKidz Europees Kampioen Hip Hop

  Cultuur

CDKidz Europees Kampioen Hip Hop


Het dansteam CDKidz van dansschool Cardo Dance Department uit Veldhoven is zondag 12 mei Europees Kampioen geworden, tijdens de UDO European Championships Hip Hop/Streetdance, dit jaar voor het eerst gehouden in het Koningshof Veldhoven. Een thuiswedstrijd dus voor CDKidz, dat enkele weken eerder Nederlands Kampioen werd, in de categorie teams Under 16 advanced.

VELDHOVEN - Tijdens het Ek streden zij tegen teams uit onder andere Denemarken, Frankrijk en Rusland. Op vrijdag danste het team in de voorrondes en werd rechtstreeks doorgeplaatst naar de finale op zondag.
Gisteren lieten ze alle andere teams achter zich en zette het team een geweldige performance neer. De jury kon er niet meer omheen, CDKidz Europees Kampioen 2019!

Natuurlijk waren de kids in de leeftijd van 11 t/m 14 jaar ontzettend blij met dit resultaat! Na al dat trainen is hun harde werken ultiem beloond! Met een medaille en een prachtige beker werd er een feestje gevierd met alle ouders, coaches en supporters.

CDKidz is vastbesloten om ook het WK te gaan winnen, dat plaats zal vinden van 22 t/m 25 augustus, in Blackpool, Engeland. Maar eerst aan de slag met sponsoracties om het geld voor de reis bij een te sparen en natuurlijk weer kei hard verder trainen om goed voor de dag te komen op het WK in augustus!

cdk@cardodance.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden