Zondag 1 oktober, Edith Piaf in Theater de Schalm. Tekst: Laura van Lierop - FOTO: Annemieke van der Togt.
Zondag 1 oktober, Edith Piaf in Theater de Schalm. Tekst: Laura van Lierop - FOTO: Annemieke van der Togt.

Theater de Schalm, voor het écht allerleukste avondje uit!

Cultuur

VELDHOVEN - Wat staat er op de planken van Theater de Schalm?

Piaf

DESCHALM - Piaf is een nieuwe Nederlandse musical over het leven én de dood van een legende. Ze is één van Frankrijks grootste artiesten: Édith Piaf’s populaire liedjes worden nog steeds over de hele wereld geluisterd en gezongen.
Aan de hand van verhalen en haar onvergetelijk muziek herbeleeft de fenomenale Piaf verschillende belangrijke momenten uit haar leven. Ze ontdekt wie ze was en komt erachter wat het is dat ze achterlaat.

Zo. 1 okt., 15.00 uur.

Gruppo Sportivo

DESCHALM - Op veler verzoek krijgt The Spotify Tour van Gruppo Sportivo een vervolg. Opnieuw zullen de vaakst gestreamde songs bepalend zijn voor de invulling van de setlist. Nederpopklassiekers zoals Hey Girl, Beep Beep Love, Tokyo P.S. 78, Rock ’n Roll en Disco Really Made It zitten daar natuurlijk bij.

Vrij. 15 sept., 20.15 uur.

Ian Siegal

DESCHALM - Dit is een unieke show vol onvervalste klassiekers! Deze voorstelling viert de geschiedenis van The Blues vanaf de oorsprong en ontwikkeling in New Orleans, de reis naar het noorden tijdens de Harlem Renaissance bij de eeuwwisseling, tot aan de top van populariteit in het platteland van het zuiden, Mississipi Delta en de rest van de wereld. De band bestaat uit zes multi-award winnende muzikanten die hun passie delen met het publiek. 

Vrij. 6 okt., 20.15 uur.

Komedie over een bankoveral

DESCHALM - Jon van Eerd regisseert deze hilarische en unieke komedie rechtstreeks uit het Londense West-End. Deze komedie in de traditie van Harrie Vermeulen gaat nog een stap verder dan u gewend bent. Een onbetaalbaar kolderiek verhaal vol behendige acrobatische kronkels, optische trucs en fenomenale sketches en manoeuvres. Alles om die ene diamant te pakken te krijgen. Met o.a. Buddy Vedder.

Zo. 13 okt., 20.15 uur.


Houd de website en social media van Theater de Schalm in de gaten voor meer informatie en het complete aanbod.