Motel Westpoint, vrijdag 26 mei in Theater de Schalm. Tekst: Joy van Herk - FOTO: De Schalm.
Motel Westpoint, vrijdag 26 mei in Theater de Schalm. Tekst: Joy van Herk - FOTO: De Schalm.

Theater de Schalm, voor het écht allerleukste avondje uit!

Cultuur

VELDHOVEN -  Wat staat er in Theater de Schalm op de planken?

Motel Westcoast 

DESCHALM - 1 keer per 2 jaar brengt Motel Westcoast een nieuwe show in het theater. De aanstekelijke muziek zorgt elke avond voor een dampende zaal vol enthousiaste muziekliefhebbers. Sommigen zien hun jeugd weer aan zich voorbijtrekken, anderen ontdekken nieuwe muzikale pareltjes maar voor iedereen geldt: het is genieten. Ze brengen het aller beste van de Amerikaanse meerstemmige Westcoast muziek! 

Vrij. 26 mei, 20.15 uur.

Mark van de Veerdonk 

DESCHALM - PODIUMBEEST ONTSNAPT! mag dan het allerlaatste cabaretprogramma van Mark van de Veerdonk worden, zijn handelsmerk blijft hetzelfde: een overdosis aan oneliners, anekdotes en prettig gestoorde meningen op een zalige hoop gegooid. En dat alles met zowaar een rooie draad! Na afloop rest maar 1 vraag: waarom zou Mark van de Veerdonk in hemelsnaam stoppen?? 

Za. 27 mei, 20.15 uur. 

Stayin’ Alive Disco Fever

DESCHALM - Samen met een swingende live-band zingen zij de grootste disco-classics en hits uit nog steeds mega-populaire musicals als ‘Saturday Night Fever’, ‘Grease’ en ‘Fame’. U wordt gegarandeerd besmet met het disco fever door hits als ‘I Will Survive’, ‘Daddy Cool’, ‘Stayin Alive’, ‘It’s Raining Men’ en ‘Night Fever’. Met onder anderen Ferry Doedens, Esmée Dekker, Linda Verstraten en Martijn Vogel.

Zo. 28 mei, 20.15 uur.

Marcel van Roosmalen

DESCHALM - Hij gold lang als een geheimtip voor iedereen met een goed gevoel voor humor. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een mediapersoonlijkheid met succesvolle podcasts, talkshow, columns en boeken.
Marcel van Roosmalen wordt geïnterviewd door Mark van der Linden. Boekhandel Bruna Veldhoven is ook aanwezig  zorgt voor de boekverkoop en er is een signeersessie.

Zo. 11 juni, 14.00 uur.

Gen Z in Concert

DESCHALM - Een wilde fantasie groeit uit tot werkelijkheid: een eigen theatershow op een groot podium met jonge talenten in muziek en dans. De 16-jarige Veldhovense cultuurambassadeur Elise van Agthoven grijpt haar kans en brengt ruim 70 jonge talenten bijeen. Met als resultaat deze wervelende, afwisselende voorstelling! “Gen Z in concert” verlaagt de drempel naar cultuur met jong talent, afwisselende acts en gratis toegang.

Wo. 14 juni, 20.15 uur.