VMK zoekt nieuwe leden.
VMK zoekt nieuwe leden.

Begin of speel gewoon mee met het VMK

  Cultuur

Het Veldhovens Muziekkorps (VMK) zoekt nieuwe leden. Daarom is er een gezellige muzikale middag op zondag 6 november in de aula van het Sondervickcollege. Verder staat die middag in het teken van (hernieuwd) kennismaken met het VMK.

VELDHOVEN - Het Veldhovens Muziekkorps heeft de laatste jaren hard gewerkt aan een metamorfose. Nu kan dan ook van het VMK gezegd worden dat het een vereniging is met een hedendaagse uitstraling, zowel muzikaal als organisatorisch en qua aankleding. En dat is voor veel Veldhovenaren nog nieuw, zeker voor die bewoners die net in Veldhoven zijn komen wonen. VMK wil die zondagmiddag dan ook het 'nieuwe' VMK aan iedereen tonen. Tevens wil het de Veldhovenaren laten zien dat muziek maken bij het VMK erg leuk is.

Maar dat is nog niet alles. Het VMK is ook op zoek naar nieuwe leden. Dus... Speelt u een blaas- of een slagwerkinstrument en heeft u interesse om in het orkest van VMK te spelen? Of heeft u in het verleden in een orkest gespeeld en wilt u weer opnieuw daarmee beginnen? Kom dan kijken, luisteren of meedoen op zondagmiddag 6 november, aanvang 14.00 uur. Wie graag mee wil spelen, wordt vriendelijk verzocht dit per e-mail te laten weten.

secretariaat@veldhovensmuziekkorps.nl

Meer berichten