Patricia de Vetter exposeert als weekendgast bij CreArtistiek van vijrdag 28 tot en met zondag 30 oktober.
Patricia de Vetter exposeert als weekendgast bij CreArtistiek van vijrdag 28 tot en met zondag 30 oktober.

Mooie tekenkunst te zien bij CreArtistiek

  Cultuur

De winnaar van de tekenwedstrijd van CreArtistiek tijdens Cult & Tumult is Patricia de Vetter uit Veldhoven. Zijn exposeert haar tekenkunsten bij CreArtistiek van vrijdag 28 tot en met zondag 30 oktober.

VELDHOVEN - Patricia de Vetter is opgegroeid in Teteringen, nabij Breda, maar woont sinds haar huwelijk in Veldhoven. Over haar tekentalent zegt ze: "Tekenen is een grote passie van mij, vooral honden en paarden. Ik heb hier geen cursus of een opleiding voor gevolgd, maar heb het geleerd door veel te oefenen en goed te kijken. Wel heb ik het vak tekenen in mijn examenpakket gehad op de Havo en de Pedagogische Academie. Het maken van natuurtekeningen op het bord met schoolkrijt was een van de onderdelen die ik het liefst deed. Een aantal jaren geleden had ik eens een doosje soft pastelkrijt gekocht en dit vind ik zo leuk om mee te werken, dat ik sindsdien voornamelijk met dit materiaal werk. Daarbij gebruik ik ook houtskool, contékrijt en pastelpotloden. Ik houd veel van de natuur en allerlei dieren. Zij vormen voor mij een onuitputtelijke inspiratiebron."
Vervolgens: "Nadat ik de tekenwedstrijd tijdens Cult & Tumult bij CreArtistiek heb gewonnen, vind ik het erg leuk om in de winkel van CreArtistiek als weekendgast te exposeren. Mijn schilderijen zijn dan ook te koop, door middel van een bestelling te plaatsen. Maar bovenal is iedereen van harte welkom om naar mijn werk te komen kijken."

Meer berichten