De Veldhovense zanggroep Hajim bestaat 40 jaar. En dat wordt gevierd.
De Veldhovense zanggroep Hajim bestaat 40 jaar. En dat wordt gevierd.

Huiskamerconcert bij u thuis door Hajim?

  Cultuur

De Veldhovense zanggroep Hajim bestaat 40 jaar en gaat dat uitgebreid vieren. Er staat het komende jaar van alles op het programma.

VELDHOVEN - 40 jaar... Dat moet gevierd worden. En daarvoor heeft de Veldhovense zanggroep Hajim best wel een heel bijzonder, leuk en sympathiek idee uitgewerkt. Hajim wil het publiek namelijk trakteren op onder meer een aantal huiskamerconcerten! En dan niet zomaar huiskamerconcerten, maar écht huiskamerconcerten bij u thuis, in uw huis. Wie daarin interesse heeft, hoeft alleen door te geven wanneer, waarom en waar zo'n gratis concert gewenst wordt.

Hajim kiest vervolgens uit de meest bijzondere, originele of speciale aanvragen. Houd daarbij rekening mee dat het huiskamerconcert valt in de periode van dinsdag 1 november dit jaar tot maandag 1 mei 2017. Daarnaast moet de ruimte waar het huiskamerconcert dient plaats te vinden, geschikt te zijn om plusminus 18 personen te ontvangen.

Dus... Is er sprake van een bijzondere dag, gelegenheid of viering en wilt u in aanmerking komen voor een optreden van Hajim bij u thuis of anderszins, meldt u zich dan tot en met zondag 30 oktober aan via onderstaand e-mailadres Voor informatie over de zanggroep, zie de eveneens hieronder staande website

zanggroephajim@gmail.com

www.hajim.nl

Meer berichten