Dat wordt kicken met Marlon Kicken, die de grenzen van de grap opzoekt.
Dat wordt kicken met Marlon Kicken, die de grenzen van de grap opzoekt.

Marlon Kicken over grenzen van de grap

  Cultuur

Stand-up comedian Marlon Kicken geeft donderdag 13 oktober om 20.00 uur een interactieve voorstelling in het kader van de Maand van de Geschiedenis met als thema 'Grenzen'.

VELDHOVEN - In een sprankelende, interactieve voorstelling neemt Marlon Kicken de bezoeker mee in de levendige geschiedenis van de nar. Van de hofnar van toen tot de comedian van nu. Van de onderwerpen van weleer tot de spotprenten van Charlie Hebdo van nu.

Marlon Kicken (42) is cabaretier en stand-up-comedian en werkte onder meer samen met de Comedy Train. Hij won verschillende prijzen waaronder de Comedy Award in 2009. Als 'eerste zwarte tonprater van Nederland' en 'eerste zwarte Prins-Carnaval' voelt Marlon Kicken zich op en top Brabander, maar zijn roots liggen op Curaçao waar hij als baby werd geadopteerd en in Aarle-Rixtel terecht kwam. Marlon Kicken gaat kort gezegd 'over grenzen'!

Over grenzen... Waar ligt de grens van een grap? Is er een grens voor een grap? In welke vormen kan een grap gemaakt worden? Wie bepaalde door de jaren heen de eventuele grens van een grap? En... Zijn er nu ook geografische grenzen voor grappen?

De voorstelling is op donderdag 13 oktober van 20.00 tot 22.00 uur. Kaarten kosten 7,50 euro /5,00 euro (voordeel met je biebpas) en zijn zowel online als in de bibliotheek te koop.

www.bibliotheekveldhoven.nl/marlon-kicken

Meer berichten