Blind date, te verkrijgen als musical of als actie. Tekst: NIcole Gärths - FOTO: Roy Beusker.
Blind date, te verkrijgen als musical of als actie. Tekst: NIcole Gärths - FOTO: Roy Beusker. Roy Beusker

Theater de Schalm, voor het echt allerleukste avondje uit!

Cultuur

VELDHOVEN -  Wat is er te beleven in Theater de Schalm?

Blind date

DESCHALM - Blind Date is een nieuwe Nederlandse musical comedy voor iedereen die verliefd was, is, of het nog mag worden en steekt vrolijk de draak met de ongelukken en fouten van blind dates.
Ben jij single én lijkt het je leuk om tijdens deze voorstelling op Blind Date te gaan? Dan koppelt Theater de Schalm jou aan een match!

deschalm.com/blind_date_actie


Wo. 7 dec., om 20.15 uur.

Lucht

DESCHALM - Elke Vierveijzer is met ‘Lucht’ de winnaar van de ‘Poelifinario 2021 in de categorie Kleinkunst’ voor het meest indrukwekkende programma van het seizoen. Met haar grote stem, haar bloedstollend mooie liedjes en schurende teksten maakte ze van ‘Lucht’ een veelzijdig theaterconcert over kwetsbaarheid.

Vr. 25 nov., om 20.30 uur.

De Kast – 30 jaar

DESCHALM - In de jaren ’90 was De Kast een van de populairste popbands van Nederland en verkocht in totaal meer dan 1.000.000 cd’s en singles. Uiteraard zit het jubileumconcert vol met de allergrootste hits!

Do. 1 dec., om 20.15 uur.

Dutch Eagles

DESCHALM - New Horizon is de nieuwe show van The Dutch Eagles. Met weergaloze gitaarsolo’s en meerstemmige zang zijn de hits en vergeten parels van toen weer helemaal van nu. 6 bevlogen Nederlandse muzikanten voeren de bezoeker mee op een bijzondere en onvergetelijke muzikale roadtrip door de jaren ‘70. The Dutch Eagles geven steevast een eigen gezicht aan de oneindige bron van klassiekers uit de jaren ‘70. 

Za. 3 dec., om 20.15 uur.


Willem van Hanegem & Eddy van der Ley

DESCHALM - Interviewer Eddy van der Ley neemt Van Hanegem aan de hand van unieke (wedstrijd)beelden mee op een avontuurlijke reis door zijn rijke voetballeven, met onder meer het totaalvoetbal van Oranje en het WK van 1974 in West-Duitsland. Maar de Kromme, nog altijd razend populair door zijn volstrekt eigen kijk, spreekt ook uitgebreid over zijn jeugd, zijn band met Feyenoord, zijn liefde voor het spelletje en de actualiteit van het moment.

Do. 8 dec., om 20.15 uur.


Houd de website en social media van Theater de Schalm in de gaten voor meer informatie en het complete aanbod.