Coppelia, zaterdag 24 september in De Schalm. Tekst: Martje Moeskops - FOTO: De Schalm.
Coppelia, zaterdag 24 september in De Schalm. Tekst: Martje Moeskops - FOTO: De Schalm.

Theater de Schalm, voor het écht allerleukste avondje uit!

Cultuur

VELDHOVEN - Wat staat er bij Theater de Schalm op de planken? Of is er op het witte doek te zien?

FILM: Coppelia 

DESCHALM - Coppelia is een modern sprookje naar een bewerking van het gelijknamige klassieke ballet over een kwaadaardige cosmetisch arts die mensen verleidt met het idee van perfecte schoonheid en daardoor de prille liefde van 2 jonge mensen in gevaar brengt. 

Za. 24 sept., 15.00 uur.
Onderdeel CityFest. 

Dancing City

DESCHALM - Dansen op een mambo, rumba, jive of tango? Theater de Schalm verzorgt in samenwerking met Art4U, Kumulus en dansschool Le Haen ‘Dancing City’. 3 bigbands spelen ieder een afwisselend programma en dansparen van ‘Le Haen’ geven een demonstratie van hun danskunsten. 

Vrij. 23 sept., 19.30 uur.
Onderdeel CityFest. 

FILM: Elvis 

DESCHALM - Warner Bros. Pictures presenteert Elvis, geregisseerd door de voor een Oscar genomineerde visionaire filmmaker Baz Luhrmann en met hoofdrollen voor Austin Butler en Oscarwinnaar Tom Hanks. In dit door en door filmische drama zien we het leven van Elvis (Butler) vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager Colonel Tom Parker (Hanks). 

Vrij. 23 sept., 20.00 uur.
Onderdeel CityFest.

Mac Taple 

DESCHALM - Het motto van Mac Taple is altijd geweest: rechttoe rechtaan, swingend en vooral heavy Rock’n’Roll geïnspireerd op de muziek uit de jaren ‘50 en ‘60. Elvis Presley, Buddy Holly, Carl Perkins, The Everly Brothers, Roy Orbison, Little Richard, Fats Domino, Jerry Lee Lewis en Chuck Berry. Genieten van een goede en stevige Eindhovense Rock-’n-Roll band en een aangename walk down memory lane!

Vrij. 23 sept., 23.15 uur.
Onderdeel CityFest.

Nieuw seizoen 

DESCHALM - Een heel nieuw theaterseizoen bomvol nieuwe en bekende artiesten. Voordat je je tickets gaat bestellen kan jij alvast genieten van een gratis voorproefje op enkele voorstellingen die dit seizoen te zien zijn in ons theater. Het programma doorbladeren in het magazine is leuk, maar nog veel leuker is natuurlijk om de artiesten live te bewonderen! Deze avond wordt gepresenteerd door niemand minder dan Pieter Jouke.

Za. 24 sept., 19.30uur.
Onderdeel CityFest.

deschalm.com/cityfest