Simone Kleinsma, vrijdag 30 september, om 20.15 uur, in De Schalm. Tekst: Martje Moeskops - FOTO: De Schalm.
Simone Kleinsma, vrijdag 30 september, om 20.15 uur, in De Schalm. Tekst: Martje Moeskops - FOTO: De Schalm.

Theater de Schalm, voor het allerleukste avondje uit!

Cultuur

VELDHOVEN - Wat staat er de komende tijd allemaal op de planken van Theater de Schalm?

Simone Kleinsma

DESCHALM - Simone Kleinsma is weer terug in het theater met haar nieuwe theatervoorstelling VERDER. Ze vertelt hierin haar persoonlijke verhaal over de afgelopen jaren, waarin ze heeft moeten ontdekken hoe het is om alleen verder te gaan. Om een nieuw begin te maken zul je eerst moeten opruimen, je moet durven weggooien, zodat je iets kan overhouden wat het begin kan zijn van iets nieuws.

Vrijdag 30 september, om 20.15 uur.

Beyond the Music met Chant’oers 

DESCHALM - Beyond the Music is een ware muzikale sensatie. Een bijzondere integrale uitvoering van U2’s The Joshua Tree. De live band met zeer overtuigende frontman Nigel Connell wordt bijgestaan door een klassiek orkest. Aangevuld met een lokaal popkoor. Het theaterconcert is ontstaan uit de inspiratie om muzikale grootheden te eren. 

Zaterdag 1 oktober, om 20.15 uur.

Kirsten van Teijn 

DESCHALM - In (S)EXPERIMENT onderzoekt Kirsten moderne liefde en seksuele taboes in de 21e eeuw. Vol optimisme en zelfspot neemt ze je mee in haar leven met haar vriend én haar vriendin. Want waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse? 

Zaterdag 1 oktober, om 20.30 uur

Bruce & wij

DESCHALM - Een muzikale show over Bruce Springsteen, vriendschap en verlies. Aangevoerd door een live-band met glansrollen voor Joost Marsman, Dennis Kolen en Stephanie Struijk en iedere avond een andere wisselende speciale gast, delen de vrienden Leon Verdonschot en Kluun het verhaal over hun band met Bruce, en met elkaar vía Bruce. 

Donderdag 6 oktober, 20.15 uur.

Naeeda Aurangzeb

DESCHALM - In de special voorstelling ‘365 DAGEN IK’ geeft journalist, presentator en schrijver Naeeda Aurangzeb ons een kijkje in haar leven. Toen ze 3 was, verhuisde ze vanuit Pakistan naar Nederland. Voor haar boeken ‘365 dagen Nederlander’ en ‘Hé, lekker ding - 365 dagen vrouw’ verzamelde ze geestig-gênante anekdotes over wat ze als Nederlander en als vrouw meemaakt. In de theaterspecial ’365 DAGEN IK’ neemt ze ons mee in wat deze met háár doen en hoe ze die gevat pareert.

Donderdag 6 oktober, 20.30 uur.