Foto: Art4U

On tour door de Kempen

  Cultuur

Jongeren uit de Kempen die bij muziekschool Art4U muziekles volgen, laten zaterdag 17 juni van zich horen! Het Kempentourorkest 2017, samengesteld uit alle leerlingen van muziekschool Art4U, verzorgt dan in een 6-tal plaatsen in de Kempen een optreden.

VELDHOVEN - Wat gaat er gebeuren? Om 10.00uur rijdt de Kempentour-vrachtwagen Riethoven binnen en starten de muzikanten van het Kempentourorkest 2017 met hun eerste mini-concert. De Kempentour-vrachtwagen dient daarbij als podium zal. Dit concertje vindt plaats bij de Sporthal.

Programma

Vervolgens trekt de Kempentour-vrachtwagen verder naar:
- De Gouden Leeuw in Vessem, 11.15 uur.
- The Post in Veldhoven, 12.30 uur.
- De Markt in Eersel, 14.00 uur.
- Kerkplein in Luyksgestel, 15.15 uur.
- De Kiosk in Bergeijk, 16.30 uur.
De deelnemende muzikanten van muziekschool Art4U (de eigen jeugd, dus!) laten horen wat ze allemaal al geleerd hebben. Elke muzikant heeft voor zijn of haar instrument partijen op niveau gekregen en ingestudeerd. Zo kunnen alle leerlingen meedoen!

Ballonnenwedstrijd

In Riethoven, Veldhoven, Eersel en Bergeijk krijgen alle basisschoolkinderen vóór het optreden de gelegenheid om instrumenten uit te proberen en zich aan te melden voor een proefles. Iedereen die 1 of meerdere instrumenten probeert, krijgt een Kempentour-ballon met een kaartje voor de ballonnenwedstrijd. De winnaar krijgt een podium-kadokaart van 50,00 euro. De nummers 2 tot en met 10 winnen een kaart van 10,00 euro voor ijssalon Piccolo in Bergeijk, La Toscana in Veldhoven of De Smaak in Eersel.

Meer berichten