Veel deelnemers, passende muziek en leuke randactiviteiten zijn de ingrediënten voor een schitterend festival met vertier voor jong en oud.
Veel deelnemers, passende muziek en leuke randactiviteiten zijn de ingrediënten voor een schitterend festival met vertier voor jong en oud. (Foto: Crazy Cross Bergeijk)

Bijzonder leuk familie-uitje met Pasen

  Cultuur

De 7e editie van Crazy Cross Bergeijk belooft een succes te worden. Veel deelnemers, passende muziek en leuke randactiviteiten zijn de ingrediënten voor een festival met vertier voor jong en oud.

REGIO - Vele honderden deelnemers gaan met auto's, brommers, quads, motoren of buggy's de baan op. Met de vaak extreem uitgedoste voertuigen staan de deelnemers aan de start. Niet alleen gaan er originele voertuigen het terrein op, ook op de baan zijn er verschillende obstakels die genomen kunnen worden. En dat allemaal voor de lol, want het is niet de snelheid die van belang is, maar de creatie. Bezoeker of deelnemer het maakt niet uit. Iedereen kan genieten van alle activiteiten die op het evenemententerrein plaatsvinden. Lekker eten en drinken, een kinderplein, muziek en veel show en plezier op de crossbaan!

Zaterdag 15 april

De Crazy Cross begint dit jaar op zaterdag 15 april. Vanaf 10.00 uur is dan het terrein open voor de inschrijvingen en het keuren van voertuigen. Vanaf 11.00 uur start de proffietsklasse voor het goede doel.
Vanaf 12.00 uur is er voor alle deelnemers een zogenaamde 'vrije training'. De baan kan dan verkend worden. Tussen de manches door is er een crazy- en kidsfietsklasse voor Duchenne. Iedereen met een fiets kan meedoen. Het is een fietsklasse met een knipoog. Inschrijven kan in de tent voor slechts 2,00 euro. Deze actie komt geheel ten goede aan het onderzoek voor de spierziekte Duchenne. Op zaterdagavond vanaf 20.30 uur gaat de feesttent open. Coverband Meuk belooft er een geweldig feest van te maken.Zondag 16 april

Op zondag gaat de kassa van het Crazy Cross-evenement alweer om 10.00 uur open. De eerste manche wordt rond 11.00 uur gereden.
Dit jaar is ook de zondag van veel muziek voorzien. Zo komt bijvoorbeeld radio JND-roadshow met diverse artiesten naar Bergeijk. Om 17.00 uur treedt de Bergeijkse Coverband Solid in de tent op.
Na de prijsuitreikingen wordt het doldwaze Crazy Cross-evenement afgesloten met een schitterend optreden van Niet Normaal uut de Vurhoek.

Meer berichten