'Kinderen voor Kinderen (categorie 6 tot en met 9 jaar)' behaalde een hele knappe derde plaats. FOTO: DéDé Dance Veldhoven.
'Kinderen voor Kinderen (categorie 6 tot en met 9 jaar)' behaalde een hele knappe derde plaats. FOTO: DéDé Dance Veldhoven. (Foto: DéDé Dance, Veldhoven)

DéDé Dance valt ruim in de prijzen

  Cultuur

Afgelopen zondag, 2 april, zijn 3 groepen van DéDé Dance in de prijzen gevallen bij de danswedstrijd Shell We Dance Event 2017 in het theater 'De Speeldoos' in Vught! Tijdens de danswedstrijd deden zo'n 25 dansgroepen uit heel Nederland mee. Zij namen het tegen elkaar op in verschillende categorieën. Onder toeziend oog van een deskundige jury, werden alle groepen beoordeeld op o.a. uitstraling, originaliteit en techniek.

VELDHOVEN - De eerste prijs is afgelopen zondag in Vurght gewonnen met de choreografie 'Catch me'. Deze dans viel in de categorie gevorderde in de leeftijd van 12 tot en met 15 jaar.

2e en 3e plaats

Daarnaast is afgelopen zondag in 'De Speeldoos' in Vught de tweede plaats behaald door de groep met de leeftijdscategorie 11 tot en met 14 jaar. Omdat DéDé Dance bekend staat om hun vele verschillende stijlen - zoals onder andere Danceballet, Classic en Modern - danste deze groep een choreografie waarin al deze stijlen verwerkt waren.
Kinderen voor Kinderen (categorie 6 tot en met 9 jaar) behaalde een hele mooie en knappe derde plaats. Dit was voor de leerlingen hun allereerste wedstrijd en - ongelofelijk eigenlijk - ze vielen meteen in de prijzen!

Weken training

''De wedstrijd-groepen zijn samen gesteld met talentvolle meiden en zelfs een jongen die normaal gesproken op verschillende locaties dansen. Weken lang hebben ze extra trainingen in de balletschool in Veldhoven gevolgd om dit prachtige eindresultaat te behalen. Als dit dan ook nog eens beloond wordt met 3 prachtige prijzen, zijn we daar zéér trots op!'', aldus juf Marjon, docente DéDé Dance.

Voor meer informatie over DéDé Dance, zie de onderstaande website.

www.dededance.nl.

Meer berichten