Hans Persoon aan het werk in zijn atelier.
Hans Persoon aan het werk in zijn atelier.

Wervelende witte start van de lente op Domein Oogenlust

  Cultuur

Van 29 maart t/m 29 april 2017 presenteert Galerie Hans Persoon in samenwerking met Oogenlust een verkooptentoonstelling van couturier/kunstenaar Mart Visser. De kracht van Mart Visser als couturier ligt bij de persoonlijke aandacht voor iedere vrouw die zijn creaties draagt. Structuur, reliëf, textuur en techniek versterken het ontwerp.

Het Artwork van Mart Visser varieert van kleinere werken tot immense schilderijen van 2 bij 3 meter, maar altijd zijn het hoofden. In zijn creatieproces experimenteert Visser voortdurend met verschillende formaten en materialen en gedurende de tentoonstelling is de diversiteit van zijn Artwork duidelijk te zien. Het contrast tussen beide disciplines en de diversiteit van het werk van Mart zorgt ongetwijfeld voor een spannende en verrassende expositie!

Voorjaarssfeerdagen 31 maart, 1 en 2 april
Wervelend wit geeft richting aan onze ogen en laat de verscholen kleuren van het voorjaar tot leven komen. Laat u ogenschijnlijk verrassen en ervaar dat wit nooit alleen is... een wervelende lente, een puur begin waarvoor wij u graag welkom heten!

Meer berichten