Een gedeelte van de foto van de Facebookpagina 'Mensen van Veldhoven'.
Een gedeelte van de foto van de Facebookpagina 'Mensen van Veldhoven'. (Foto: De Schalm)

Mensen van Veldhoven LIVE

  Cultuur

In 2016 start Leon Busschops uit Veldhoven met een aantal enthousiastelingen het zeer succesvolle Facebookplatform 'Mensen van Veldhoven'. In maart dit jaar krijgt dit platform een cross-mediaal tintje in de vorm van een interactivie 'Mensen van Veldhoven'-liveavond in Theater de Schalm. Op donderdag 16 maart om 20.20 uur is de eerste editie van 'Mensen van Veldhoven' LIVE en iedereen is van harte welkom.

VELDHOVEN - Theater de Schalm organiseerde de afgelopen jaren diverse malen Pecha Kuch Veldhoven, en ontdekte een treffende gelijkenis met de insteek van het Facebookplatform 'Mensen van Veldhoven'. Het gaat in beide gevallen immers om mensen uit Veldhoven die met passie vertellen over wat hen bezig houdt.

Samenwerking

Beide partijen waren zeer te spreken over een mogelijke samenwerking om zo het beste van twee werelden te vereniging. Sprekers uit Veldhoven die live vertellen over hun passie, hun hobby en/of leven, volgens het wereldwijd succesvol beproefde Pecha Kucha-principe.

Presentatie

Presentatrice Meike de Jong, onder andere bekend van de lokale talkshow 'Bij Ons' en het nationale RTL Nieuws, heeft wederom haar medewerking aan dit evenement toegezegd. Zij introduceert de Veldhovense sprekers en zorgt tevens voor een interactief gedeelte met de zaal, na het verhaal van elke spreker.

Sprekers

De Veldhovense sprekers van 'Mensen van Veldhoven' LIVE op donderdag 16 maart zijn binnenkort te vinden op het Facebookplatform van Mensen van Veldhoven.

www.facbook.com/MensenvanVeldhoven

Meer berichten