Foto:

Country Live Café

  Cultuur

DE SCHALM - Country Live Café is een waar genot voor de liefhebbers van Country. 4 miniconcerten op 1 avond met verschillende countrysterren. De Eagles Tribute Band zal grootheden als Pam MacBeth, Jennifer Ewbank en Jacky ieder afzonderlijk begeleiden in een muzikale avond die je vanaf je eigen bank kan volgen.
Jacky won maar liefst 6 keer de Dutch Country Music Association prijs voor beste countryzangeres van Nederland. Met haar set zet ze haar idool Emmylou Harris volledig in de schijnwerpers. Jennifer Ewbank verrast met een echte Nashville Night. Deze singer-songwriter, zangeres en pianiste heeft een onbegrensde passie voor muziek en schakelt zonder veel moeite van een gevoelige ballad over op swingende uptempo pop-country muziek. De Amerikaanse Pam MacBeth is geen onbekende in de Nashville scène. Als veelgevraagd artiest speelde ze in vele music video’s, waaronder Marty Stuarts Hillbilly Rock, TV shows en specials van oa. Jerry lee Lewis, Steve Earle, Pam Tillis en Lonestar. Haar set is de perfecte blend van wat country te bieden heeft. Donderdag 10 juni, 20.00 uur.

V-TICKET: Doet sneeuw pijn
DE SCHALM
- De solovoorstelling ‘Doet sneeuw pijn’ is op vrijdag 4 juni om 20.30 uur eenmalig als online voorstelling te zien. Deze voorstelling stond al eerder in Theater de Schalm en werd door het publiek gewaardeerd met een 8. ‘Doet sneeuw pijn’ is een tragikomische monoloog over een vrouw die de dood van haar man een plek heeft te geven, maar tegelijkertijd ook als moeder door moet met het dagelijks leven. Een verhaal over een ondenkbaar verlies, maar ook over de onwaarschijnlijke kracht om opnieuw te beginnen. Actrice Saskia Temmink (o.a. ‘De vloer op’, ‘De 12 van Oldenheim’ en ‘Oud Geld’) speelt de voorstelling. Voorafgaand aan de voorstelling is het mogelijk een online inleiding te volgen van dramaturg Annemiek Lely. Kaarten zijn te bestellen via zaantheater.nl
Vrijdag 4 juni, 20.30 uur.

V-TICKET: The Story Of … David Bowie
DE SCHALM - Voor alweer de 5e keer op rij staat voorman Alexander Broussard in ons theater met zijn masterclass reeks ‘The Story of …’ In deze reeks neemt Alexander je mee op reis door de prachtige muziek van ‘s werelds grootste muzieklegendes. Deze keer is het de beurt aan Rias Baarda. Wellicht is Rias op dit moment het meest bekend als gitaarvirtuoos bij ‘s lands bekendste roept u maar acts The Originals en De Corona’s waarmee hij bijvoorbeeld drie weken in het Holland Heineken House bij de Olympische Spelen te Vancouver heeft mogen optreden. Of u heeft hem gezien op Lowlands met 2nd Place Driver. Maar afgelopen jaar gooide hij enorm hoge ogen met zijn Bowie interpretaties op o.a. Paaspop en Live XL.
Vrijdag 18 juni, 20.00 uur.


Voor het complete aanbod of voor meer informatie ga je naar onze website: www.deschalm.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden