Foto: Jordy

Jordy Graat

  Column

Lekker bier drinken en zingen. Prima ingrediënten voor een middag en avond feest. Ik heb al vaker gezegd dat ik altijd hoop dat ons dorp bruisend blijft en mensen er dingen willen blijven organiseren. En daarom is het fijn om te zien dat we het hele jaar door nog dingen hebben om naar uit te kijken.
Rond deze tijd van het jaar is het weer vaste prik in Oerle, met het apres-ski weekend. Ik vind het nog mooier om te zien dat mensen zich daar massaal op kunnen verheugen en het hele weekend naar de tent komen. Zelf mocht ik de biercantus presenteren met Dj Dave die dit al paar jaar met veel plezier doet.
Het enthousiasme van iedereen was groot. Gewoon vriendenclubjes die zin hadden in een middag gezelligheid. Er werd luidkeels meegezongen, ingehaakt en gefeest. Ik moet eerlijk zeggen dat de vrouwen qua bier drinken niet onderdeden voor de mannen... Dat was erg grappig om mee te maken. De Tirolerpakjes kwamen huppelend voorbij en het werd duidelijk dat 'De Toreador' toch wel de grootste hit van dit moment is. Geen moeilijkheden, maar gewoon 3 dagen plezier maken in een tent op het plein.
Kan het nog mooier? Ik vraag het me af.
En nu op naar carnaval!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden