Foto: Jordy

Column Jordy Graat

  Column

Als de dagen korter worden, komen mensen minder buiten. Logisch, maar wel zonde. Gelukkig kunnen we in september nog naar City Fest of andere leuke evenementjes. Veldhoven Proeft! is er daar eentje van.
Zeker in een tijd dat de horeca het zwaar heeft is het leuk om te merken wat Veldhoven te bieden heeft. Soms vragen mensen wel eens aan me: Waar kunnen we in Veldhoven nou een lekker avondje uit eten? Meestal schiet me niet zo snel iets te binnen maar door een evenement als Veldhoven Proeft! is het wel makkelijker een keuze te maken. Er zijn genoeg apps om snel iets thuis kan laten komen maar ik ben toch meer van de leuke avondjes in het restaurant. In de afgelopen jaren heb ik best wat leuke tentjes leren kennen in Brabant en omstreken. Soms wil je er nooit meer komen en soms ben je er vaste klant. Er zijn tijden geweest dat ik 2 keer per week in een sushi-tent zat, maar dat heeft me al heel wat zweetdruppels en spierpijn in de sportschool opgeleverd. Dus beter dat ik wat minder ga. Maar als ik ga, dan moet het natuurlijk wel tip-top-in-orde zijn.
Op Veldhoven Proeft! heb ik best wel een idee gekregen van wat er allemaal te krijgen is. Smakelijk alvast voor iedereen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden