Afbeelding

Daar gaan we weer!

ma 22 nov 2021, 11:00 Column

Ik heb het een paar keer gedacht deze week... Het zijn toch best wel vreemde dagen!

11-11, start van het carnavalsseizoen. ’s Ochtends kon ik vertellen dat 3 Uurkes Vurraf in Eindhoven blijft en was het fijn om toch een beetje die carnavalskriebel te voelen. ’s Avonds had ik een boeking in Eindhoven waar het de hele avond druk was. Iedereen verkleed en ondanks alles probeerden we toch het beste er van te maken. Het was wel komisch om te zien dat bijna iedereen nog in zijn pakje van 2 jaar geleden stond. Sommige zeiden dat ook echt tegen me. Polonaise werd gelopen, het bier vloeide en iedereen vergat even alle zorgen.
Toen afgelopen vrijdagmiddag een beetje doorkwam hoe de komende 3 weken eruit gaan zien, liepen de eerste annuleringen alweer binnen. Voorlopig is tot half december alles weer geschrapt. Ik kan er niet eens meer boos of teleurgesteld over zijn. Het is zoals het is.

Ben een beetje zuinig op elkaar!


Het heeft me wel doen besluiten om mijn theatershow op maandag 6 en dinsdag 7 december in De Schalm af te blazen. Met pijn in het hart. Maar het voelt op dit moment niet goed om dit te gaan doen. Zo’n voorstelling is gigantisch veel werk en ik krijg maar 2 keer de kans om iets goeds neer te zetten. Als dat niet kan door allerlei omstandigheden dan kun je het beter niet doen.
Wat dat betreft een hele rare week. Maar ik probeer het positief te bekijken. Ik ga komende weken weer online livestreams maken en muziek draaien én ik organiseer weer een bingo waarbij iedereen vanuit thuis mee kan doen. Zo probeer ik iedereen toch een beetje te vermaken anders worden de weekenddagen wel heel erg saai en stil.
En zo blijf je toch in contact met iedereen. Het zullen lange weken worden maar we zien het wel. Ben een beetje zuinig op elkaar!

Jordy Graat

Column van Jordy Graat